söndag 30 maj 2010

NU VILL VI HA SOL & VÄRME!!!


Åhhh nu får sommaren komma!Har vart en skön eftermiddag men vädret är fortfarande lite upp & ner!!Har tagit en promenad med Daniella ner till Soul för att lägga en ny order på våra lattemuggar från Green gate!Tog oxå en fika i solen nere i hamnen!Allt är så grönt och fint och det luktar verkligen sommar av allt som slår ut!Nu jobbar jag(Maria)måndag,tisdag och sen drar jag till turkiet en vecka för lite sol & bad!Det skall bli sååå sköönt!Semester är vi inte bortskämda med på Soul!!Hahahah...Skulle ju helst vilja ha med Daniella men jag får försöka klar mig en vecka utan henne & Soul!!
Här är en bild på oss en sköön sommardag!!Hörs & syns!!P.S På tisdag skall jag hämta min nya kamera o då skall det plåtas!Längtar!!Kraaaam M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar