onsdag 9 juni 2010

DAGEN PÅ SOUL.

Här kommer ett sent inlägg från dagens jobb på Soul. Idag kom det faktiskt inga varor till oss,man är som ett litet barn på julafton så fort man ser någon av budbilarna komma:-) Så idag stod jag och väntade förgäves...:-) ingen bil stannade. Istället så roade jag mig idag med att se över lite kataloger och bilder från höstens plagg ifrån Object. Man blir lite störd när man jobbar i denna bransch. För när man just precis har nått fram till den verkliga sommarmånaden och ska börja använda sina sommarkläder, så börjar vi att gå in i vår höstsäsong. Därför så längtar man alltid efter sånt som kommer nästa säsong, sjukt men sant. Nåväl jag ville ju gärna visa er något snyggt kap ifrån butiken ändå , så därför visar jag er en bild på åter igen ett plagg ifrån Saint tropez en kort vippig kjol för 399:- som finns i vitt, svart och armegrönt. Som förresten är en stor färg på intågande i höst!! Nattakramar på er!/D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar