onsdag 23 juni 2010

RAKT HÅR = SHORT CUT!!Har ALLTID önskat mig helt rakt hår! När vi gick på gymnasiet satt jag och mina kompisar med moppehjälmar på förfesterna!!haha...ser ni det framför er!:-) Allt för att få rakt hår!( Hade vart en bra reklamfilm för plattång! haha...) Idag har jag iallefall vart. hos Jessica på Short Cut igen för att testa en ny behandling mot bla. " bösigt" hår. Behandlingen heter Keratin Complex, smoothing therapy. Med hjälp av värme tillför man håret rikligt med Keratin och resultatet skall bli att jag inte behöver platta håret mer under en 3 månadersperiod. Visst låter det bra!? Vill ni prova el. bara har lite funderingar på detta ring gärna till Short Cut och prata med Jessica el. Hanna om detta. Visar en bild före och efter. Ha det bäst så syns vi på Soul imorgon!Kram M

2 kommentarer:

 1. Frida Lundberg7 mars 2012 kl. 18:25

  Hej hittade din blogg av en slump måste ju fråga nu när det gått en tid efter att du gjort behandlingen fungerade det ?

  SvaraRadera
 2. Hej Frida!

  Det har ju gått 2 år sen jag gjorde denna behandling. Men den höll fint i ca 3 månader...

  Maria

  SvaraRadera