söndag 6 juni 2010

VILA I SOLEN..

Den här bilden får representera min lediga dag idag....Sol och vila i min sköna hängmatta från Fatboy. Imorgon ser jag fram emot ännu en dag på Soul. Det är ju marknad här på torget första måndagen i varje månad m.a.o imorgon. Hade Maria varit hemma nu och läst detta inlägg så hade hon skrattat för hon vet vad jag tycker om att jobba dessa måndagar, hihi. Utan att säga något mer om det så ser jag i allafall fram emot att få tillbaka Linn på praktik denna vecka.Hon går första året på Plus-gymnasiet och läser butik och kommunikation (tror jag det heter) Hon har varit hos oss en vecka tidigare och nu ville hon komma tillbaka till oss även denna gång. Jätteduktig tjej! Tror minsann att vi ska passa på att skylta om imorgon. Såg i lördags att kläderna som sitter på dockorna nu,snart är slut. Så det är dags att byta igen! Vi har ju fått äran att få 2 st skyltfönster i vår nya lokal. Så nu får vi vara extra kreativa!! Hoppas även på att det ska komma lite mer varor imorgon också.....Vi syns och hörs imorgon! Kram/D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar