fredag 16 juli 2010

INGEN KAMERA!!

Gokväll på er kära Soulsistrar därute!! Då har ännu en vacker varm sommardag passerat och jag måste erkänna att lite..men bara lite känns det som sommaren snart är slut!:-( Varför blir man sån bara för att det står 16 juli i almenackan och halva juli har passerat? Det kan ju bli en kanonfin augusti och september också,eller hur?! Idag och i helgen är jag tyvärr utan kamera men jag ska försöka vara påhittig ändå:-) Men först på söndag kan jag visa er vad jag packade upp för snyggt idag i butiken. Istället visar jag er en bild från Modström där det är dom fräcka byxorna jag vill visa er, för dom finns nämligen på plats i butiken just NU! Kika gärna in imorgon ,öppet som vanligt på lördag 10-15 annars får NI ha en mysig helg! Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar