tisdag 20 juli 2010

SEMESTERINKÖP!!

Jaha,då var det dax för mig att lämna över Soul till min fantastiska kollega!! För att själv ta några dagars semester, dom sista för sommaren.....? Ska försöka ta vara på dom oavsett väderlek och bara vara med familjen min. Tänkte bara visa för er vad jag investerat inför hösten under mina små tidigare utflykter i sommar:-) Jag och familjen brukar tycka att det är lite kul att åka runt bland lite olika loppisar runt Smögen,Kungshamn osv.på sommaren samtidigt som man kan fika och mysa på olika ställen. Perfekt som en liten dagsutflykt en dag när inte stranden lockar:-) Denna gången så hittade jag en stor gammal resekoffert som jag tänkte använda i skyltfönstret på Soul i höst för endast 100 riksdaler. Sen kunde jag inte låta bli att till slut falla för leopard trenden eftersom den hänger kvar i höst också. Så jag har investerat i ett par leopard boots (lika bra att ta i när jag ändå hoppat på tåget) från Scorett i Halmstad. Jajemän inhandlades på våran tidigare Soulturne´i Halmstad. Må så gott för det tänker jag göra! Kramelikram/Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar