onsdag 7 juli 2010

SPORTNYHETER !!

Nu äntligen ligger barnen i säng och själv har jag krypit ner i sängen mätt och belåten av mat och godis,,,,det är väl lill-lördag idag? Sen kan jag stolt säga att jag har stenkoll på vilka som spelar i final på söndag i fotbolls-VM nu när jag varit och hälsat på fam Maria Muffetangen ikväll. Tur man har några vänner i sin omgivning som ser till att man inte helt tappar förståelsen för denna bollsport:-) Nog om detta....Vet ni vad jag fick äran att påbörja idag i butiken? Äntligen hänga fram lite NYHETER!! Vi har verkligen fått in sååå mycket fint så det var svårt att välja vilket jag skulle ta fram först. Tyvärr så velade jag så länge att det blev så stressigt mot slutet av dagen att jag glömde plåta det jag tagit fram. Men jag hittade iallafall en bild på mig när jag försöker visa vad det stod på det fräcka oversize linnet i armegrönt från Modström "girls just wanne have fun"...men är ni nyfikna på vad som åkte fram så får ni kika in hos Maria imorgon och spana in nyheterna själva! Nattakram Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar