måndag 30 augusti 2010

ÄNTLIGEN HEMMA!!


Då var man äntligen hemma efter att avslutat dagen med att få skyltat om och grejat lite i butiken. Och det sista jag skulle göra var att plåta lite bilder att visa er,då tar batteriet slut efter första kortet:-( Tar med mig lite varor hem för att plåta hemma men vad händer då? Någon (läs jag)kommer åt inställningarna på min nya kamera, så att bilderna blir jättekonstiga!! Jag väljer att visa er det jag tyckte var hyfsat ok, så får vi fixa lite mer bilder i morgon istället. Idag kom i allafall denna väska från Pepe jeans i svart 700:- och denna tröja i sweatshirt i svart och grått från Object pris 359.95:-Go kväll på er/ Daniella
Tröjan finns även som lång tunika,då är priset 399.95:-Fräck dragkedja i bak som man kan dra ner lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar