lördag 28 augusti 2010

VILKEN FANTASTISKT ROLIG DAG!!

Super rolig dag på Soul idag! Det har varit sjuuukt mycket att göra och det kändes som att alla just idag förstod:-) att hösten faktiskt är på intågande...Så en hel del stickat och jackor har sålts idag. Själv är jag redan klar på vilken vinterjacka jag ska gå runt i denna säsong. Men den har faktiskt inte kommit ännu.....Men jag ska visa er när den kommer! För alla er som ska ut på festligheter ikväll och är som jag, lite dålig på att sminka mig på nya sätt. Så ville jag visa er en bild som jag blev inspirerad av. Tycker modellen på bilden har en super läcker fest make up,som jag tror att t.o.m jag skulle kunna klara av fixa. Men idag blir det inga festligheter för mig utan bara mys med barnen och mycket lördags godis!! Kram på er/Daniella(Bild från Carolines mode)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar