måndag 27 september 2010

DAGENS 1:A OCH 2:ANIdag var jag lite naiv när jag skulle välja outfit på morgonen.. för jag trodde på fullaste allvar att jag skulle orka jobba i mina leopard kilklackar hela dagen.-) Så jag matchade ju dom så snyggt med den nya blusen från Monrow 549:- men efter halva dagen så kände jag att jag MÅSTE byta skor!! Som tur var hade jag mina sköna jodpurs ståendes på jobbet så jag drog på på mig dom istället. Men vad händer då jag spiller ut mitt kaffe på min blus!! Så det var bara att hitta något nytt fint att sätta på sig. Tur man har en egen butik att välja och vraka ur....:-) Så min andra dagens består av stickad kofta med fina trä knappar på 599.95:- och Ester Ellenora scarves 499:-(slut för tillfället)/ Daniella

4 kommentarer:

 1. Hej
  Har ni kvar koftan ni visade den 21:e sep från Ester Elenoras i svart? Och den fina scarvesen som visades samma dag? //Karin

  SvaraRadera
 2. Hej Karin! Koftan finns några få kvar av och om du menar leopard scarvsen, så är dom slut men vi har lyckats att få tag på några till som förhoppningsvis kommer snart! Dom lite större halsdukarna finns också ett fåtal kvar av./Daniella

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack för en toppenbra och inspirerande blogg!!!

  Måste bara fråga var du har köpt dina ursnygga jodpurs? Har letat efter "rätt" modell länge men inte hittat dem... Dina var superfina!

  Snygg outfit förövrigt också (den vet jag ju var jag får tag på ;))!

  Önskar er en bra dag!/Hannah

  SvaraRadera
 4. Hej Hannah! Vad kul att höra att du gillar våran blogg. Det värmer! Mina jodpurs kommer ifrån Clarks och är inköpta på Johanssons skor vid kompassen i Göteborg. Suuuupersköna:-)/Daniella

  SvaraRadera