onsdag 22 september 2010

ONSDAGEN 22 SEPTEMEBERMorrn,Morrn Soulsistrar!

Det var superfina kläder som kom igår...har svårt att bestämma mig själv vad jag ska satsa på:-) Jag kan ju inte köpa allt...även om man har fördelen att ha egen butik, så måste man ju begränsa sig...tyvärr:-) Det får bli en rejäl rensning i garderoben i helgen så att det känns lättare att fylla på och få till en snygg höst garderob!! Måste även kolla igenom jackorna man ska behålla och vilka man kan ge bort till välgörenhet:-) Är lite nyfiken på den här mysiga Object jackan med fårskinn...Kommer till butiken i oktober 899.95:- i grått och brunt. Nu dax att slänga på sig dagens outfit:-) Syns! Daniella

1 kommentar:

  1. Om du ska rensa så sparar du allt till mig när jag kommer första heögen i okt. Kom ihåg det :)

    Kram Lillsis

    SvaraRadera