torsdag 16 september 2010

WOAAAAAHHH,VILKEN KUL KVÄLL!!!

Vilken fantastiskt rolig kväll vi haft tillsammans med LC ! 16 st goa glada tjejer som har blivit matade med höstens mode och hårtrender av oss på Soul och Shortcut. LC som ju står för Ladies Circle är en internationell organisation av unga upp till 45 år.
vars målsättning är att vidga medlemmarnas intressesfär. Denna klubb bildades i Sverige för drygt 60 år sedan och startades i Uddevalla 1951!! Klubben träffas varannan eller var tredje vecka och gör olika möten eller föreläsningar i trevligt umgänge och denna gången blev det ett studie/shopping kväll hos oss på Soul. Det var en ny erfarenhet både för mig och Maria att hålla ett litet föredrag om oss själva och affärside´n kring Soul:-) men vi fick ju också ta del av vad Ladies circle var för något ,vilket vi inte hade någon aning om innan att det fanns något sådant i Uddevalla...så nu funderar vi på att kanske gå med själva...:-)

Vår söta Kajsa som fick agera modell ikväll för Soul när vi visade dom olika trenderna som gäller för hösten gjorde det med bravur!! Tack Kajsa för hjälpen!
Hanna från Shortcut visade lite nya sätt att styla håret på inför hösten

Kvällen avlutades med shopping och jag tror faktiskt att alla tjejerna hittade något nytt till garderoben:-) Nu är det dax för att krypa ner i sängen och titta på Idol...


NaTTa KrAmAr på er!! Daniella & Maria

2 kommentarer:

 1. Hej Maria o Daniella!

  Tack för en trevlig kväll! Fina kläder och ni rara, kunde inte bli annat än en toppenkväll. Roligt att också höra lite om er och Soul´s historia:)

  Kramar från LC-tjejen Ulrika

  SvaraRadera
 2. Tackar för en mycket trevlig kväll. Vore jättekul om ni kom med på något av våra möten.

  Mvh
  Lis

  SvaraRadera