onsdag 13 oktober 2010

ALLT I ETT...

Godmorgon!
Satt nu på morgonen en stund framför Vakna med the voice på kanal 5 och där visade dom VÄRLDENS fulaste MEN mysigaste mjukis overall! Maria!! Kolla in dessa bilder...Vi är ju båda likadana så fort vi kommer hem från jobbet, så slänger vi på oss mjukis dressen och raggsockarna:-) Denna måste jag bara ha, fast den är sååå ful så tar det praktiska mysiga överhand...OBS! Denna finns inte på Soul:-) men jag var bara tvungen att visa er dessa. Nu måste jag skynda mig att fixa till mig inför en dag på Soul...Tror på massa varor idag...Vi hörs! KrAm DaniellaDessa finns att köpa på onepiece.se

2 kommentarer:

  1. asgarv!, dem är ju coola :-), kommer du inte ihåg att vi hade likadana fast i velour i mitten på 70-talet. /kram Ulrika

    SvaraRadera
  2. Jooo,visst gör vi det Ulrika:-) Kul att få vara barn igen då......

    SvaraRadera