måndag 4 oktober 2010

MORSNING KORSNING!

Ni har kanske undrat vart vi tog vägen i helgen:-) Vi brukar ju vara lite duktigare på att göra blogg inlägg än vad vi gjorde i helgen...Men för att uppdatera er lite så kan jag tala om att det var full rulle på på Soul för Maria i lördags! Jättekul när det blir mycket att göra på en lördag i city! Tyvärr så kan lördagarna vara väldigt ojämna eftersom många åker ut till vårt köpcentrum Torp utanför stan på helgerna..Själv så spenderade jag lördagen med att rensa, rensa rensa i hela familjens garderober (det tog ett tag att komma i mål:-) Så nu är jag helt uppdaterad på vad barnen behöver till vintern och jag ser numera vad jag har och inte har i garderoben:-) På kvällen så bar det iväg ut på middag med min mor och syster. Så då fick jag knäppt en bild på mig själv för att visa er..Det nya OBJECT linnet 299.95:- som jag lovade visa er hur det såg ut på. Jag tyckte det var super skönt och ändå väldigt klätt. Om ni förstår vad jag menar...? Vad söndagens projekt på Soul var ska jag visa er ikväll när jag jobbat klart för dagen. Idag är det första måndagen i oktober vilket innebär att det är marknad på torget....kommer ni ihåg vad jag tycker om det...?! Ha en mysig måndag och ge någon du gillar en komplimang idag, det tänker jag göra/ Kram Daniella

2 kommentarer:

  1. TACK för bästa servicen idag!!!Nu är jag en scarf rikare (och lite fattigare i plånboken!!)
    ha en jättefin höstdag!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Varsågod Maria! Det var nog meningen att du skulle ha den, eftersom det var den sista:-)

    SvaraRadera