måndag 18 oktober 2010

RAIN AND SOME TABLE...

Vilken höstrusk dag, det blev idag! På bilden ovan ser ni en sweatshirt tröja med "fuskhål" på, super skön med fickor. 399.95:- kommer från Object. Tog en på stööört:) Så det blev en lugn dag idag men jag känner att det var helt okej för då fick jag starta veckan med att fixa det sista i vårt personalrum äntligen. Vi orkade inte mer igår efter att grejat i butiken 5 timmar, så jag fixade det sista idag..bl.a satt ihop vårt ny inköpta matbord. Såg här såg det ut i starten när jag låg på alla fyra och skulle få ihop detta IKEA bord i dessutom alldeles för tighta jeans...gulp:)Tada!! Nu Maria, min söta kan vi ställa middags maten på bordet när vi ska äta:) och ha många långa personalmöten! KrAm Daniella

1 kommentar:

  1. Vad fint det blev!!

    Kanske man kan käka lunch där då nästa gång man är i staden... :)

    Kram Lillsis

    SvaraRadera