fredag 5 november 2010

DESSA VAL.....

Godmorgon !

Då var det dags för sista arbetsdagen på Soul denna vecka. Eftersom det är Alla helgon dag i morgon och en röd dag i almanackan så innebär det att vi har stängt på Soul . Lite skönt att få komma ikapp sig hemma lite i helgen,,,tänkte bl.annat putsa fönster! Kul när man har 18 st fönster att putsa-Not! Men mitt största problem just nu är VAD jag ska välja att ta på mig idag:) Oftast väljer jag alltid kläder efter vilket humör jag är på och till viss del vilket väder det är?! Men idag känner jag mig lite kluven...
Ska jag gå i ett par mysiga mjukis brallor som vi fick härom dagen från Just female eller.....Ska jag köra på att det faktiskt är fredag och och fira att helgen är på intågande..och välja dessa lite coolare chinos från Modström? Ja,ni får väl se så småningom vilket val jag gjorde! Under tiden får ni njuta av sista arbetsdagen på veckan:) Kram Daniella

1 kommentar: