lördag 20 november 2010

LÄCKER KRÅSJACKA...Den här svarta kråsjackan kom oxå idag från Lise Sandahl. Pris 599-.Kolla in ärmsluten! / Maria

2 kommentarer:

  1. Hej! Dem där vinterstövlarna du köpte i nilsons i oktober, är dom varma vid tårna? vill verkligen ha dom men blir inte gummit kallt på vintern? dom verkar osmidiga vid stöveldelen på nåt sätt. vet inte riktigt om dom passar till riktigt kalla vintrar och om dom börjar läcka in vatten så är det ju kört liksom... :/

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym:)

    Jag hade på mig mina sist vi hade Vänersnö här i Uddevalla för 2 veckor sen. Då var jag dessutom ute och skottade snö för fullt i snöyran:) Och jag kan bara säga att jag frös inte och det läckte inte in! Det stod på stövlarna att dom ska tåla upp till 25 minus.. Men däremot kan jag hålla med dig om att dom är lite krångliga att ta på sig längst ner på skaftet.
    Jag känner mig i alla fall helnöjd:) / Daniella

    SvaraRadera