tisdag 30 november 2010

MERA SNÖÖÖÖÖ...


Riktigt mysigt med all snö! ( iallefall när man är inne & mysar). Igår när jag var ledig skottade jag av bilen 5 ggr mellan alla ärenden. Då är det lagom roligt!! Ikväll när jag stängde på Soul var det så här julmysigt på stan ! :-)/ Kraaaam Maria

3 kommentarer:

 1. Oj vad mkt snö ni har i Uddevalla, lite mindre här i Gbg. Verkligen härlig bild! //Karin

  SvaraRadera
 2. Oj!
  Vilken mysig stad vi bor i!
  :)
  Fint kort.
  Och visst är det mysigt med snö och vinter men inte alltid! Det för ju med sig en del merjobb och besvär, som du precis nämnde.
  Jag är nog mer en sommarmänniska om jag ska vara ärlig. :)
  /Sofia

  SvaraRadera
 3. Jättemycket snö i Uddevalla Karin och på fredag skall det komma en halvmeter till ! :-)Stor SOL och 15 minusgrader idag! Mysigt men kallt! Håller med dig Sofia att sommaren är BÄST!! Längtar redan... Ha det bäst Soulsistrar:-)) / Maria

  SvaraRadera