onsdag 2 februari 2011

HEJ OCH HÅ, VA TIDEN GÅR......

Ursäkta frånvaron.....=) Men det har varit fullt upp i 2 dagar och mycket nya fina varor har kommit! Fick lite panik idag 2 minuter innan jag skulle stänga och gå för dagen, eftersom jag kom på att jag inte hade hunnit plåta allt det nya=) Därav fick jag knäppa 2 kort på mig själv i provhytten för att snabbt visa er min outfit för dagen iallafall! Nya jeans från OBJECT i en cool 70-tals tvätt som jag kallar det för=) 499.95:- Sen till det bär jag en militär inspirerad skjorta från vårt nya märke GESTUZ 749:- Alla plagg är helt nyinkomna i butiken.
Under bär jag också en ny inkommen t-shirt som är avklippta sömmar på från NUMPH kom i creme och kamel 299:-


Kram Daniella

3 kommentarer:

 1. Såå snyggt!! Gillar stilen.//Karin

  SvaraRadera
 2. Det där jeansen köpte jag igår, fast den andra tvätten!!! Jättesnygga!!! (+ en massa annat!!!!)Rekomenderar de verkligen!!!!!!!
  Tack Maria för superservice!!!!
  Kram sista kunden för dagen!!!!

  SvaraRadera
 3. Maria & Karin!

  Tack till er båda=)

  SvaraRadera