lördag 5 februari 2011

LÖRDAG 5 FEBRUARI...


Min lördag på Soul idag blev lugn ! Var endel att göra mellan 12.30-14 men annars var det inte många som hittat ner till stan idag. Lite synn att inte fler tar en lördagsfika & mysar på stan. Som sagt inget roligt väder idag men tur att det vänt nu så det blir mer folk i rörelse i city. Alltid roligare med lite puls...Hade på mig min blanka Objectjacka som kom i veckan idag.Trivdes riktigt bra! Kom i svart & armegrönt, 459.95-. T-shirten under kommer från Saint Tropez och kostar 399-. Ha en mysig lördagskväll.../ Maria

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Får ni in en blus från object som heter lilac shirt? /Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!

  Såg din kommentar här nu på kvällen, så jag måste få be om att återkomma med svar i morgon tisdag. För jag har inte med mig ordrarna här hemma.

  Mvh/Daniella

  SvaraRadera
 3. Hej igen Anna! Gick igenom orderpärmen idag och tyvärr ligger det ingen Lilac shirt på order. Hör av mig igen om det skulle bli någon förändring. Ha det bra ! / Maria

  SvaraRadera