måndag 28 februari 2011

SPECIELL DAG IMORGON.....

Imorgon är en speciell dag för mig, Daniella och Soul. VI FYLLER 5 ÅR!!!!!Tiden har gått sååå fort samtidigt som det känns som att vi har haft Soul alltid. Fem riktigt roliga år!!:-)....Vi har så kul tillsammans och vårat "hjärta" Soul betyder mycket för oss... Så tack alla Soulkunder som gör det möjligt för oss att finnas till! / Kramar i massor från mig & Daniella..

6 kommentarer:

 1. Grattis till era 5 första år.
  Ska hjälpa till så det blir många fler härliga år.;=)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tack goa Annika! :-) Kram på dig..

  SvaraRadera
 3. Grattis på er, ni är superduktiga! Synd att jag inte kan hälsa på er så ofta nu när jag inte längre jobbar i Uddevalla. Jag får helt enkelt nöja mig med bloggen och de få tillfällen jag är uppe och hälsar på.
  Kram, kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Grattis! Ni är verkligen en butik som har väldigt fina kläder! //Karin

  SvaraRadera
 5. Tack Karin & Camilla!
  Söta ni är=)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Ni är en toppenbutik plus att ni är goa tjejor Kram Yvonne

  SvaraRadera