måndag 15 augusti 2011

MÅNDAGEN 15 AUGUSTI


Börjar med att visa en dagens på mig=) Har idag invigt en ny skjorta från Selected female som jag konstaterat efter att jobbat i den idag, kommer att bli en "favvis" i min höst garderob. Har inte använt kornblått sen 80-talet =) men nu känns denna färg riktigt ny och kul igen! Kom endast i denna blå färg och kostar 599:-. Tillsammans med den har jag också på mig helt nya jeans vi fått in i fredags från Saint Tropez. Slim fit med en ( tack gode gud) normal midja på! Super mjuka att ha på sig ...stort plus för det med och priset är inte fy skam heller....649:- Det flätade skinnbältet finns endast 2 kvar i butiken 349:-Fick ytterligare ett par fina svarta blanka byxor till från Saint tropez idag,som jag skulle plåtat och visat er idag...Men av någon anledning så hade jag inte gjort det när jag laddade in bilderna i datorn...=) Men här ser ni dom i allafall anandes på bordet som jag gjorde i ordning idag! Så får det bli en närmre bild imorgon istället...Kram Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar