onsdag 7 september 2011

A... SOM I DAGENS NYA SKOLBETYG...


Phuuh...det blev en stressig dag för mig privat idag. Har jobbat naturligtvis på soul idag men fick avbryta en stund mellan kunderna med ett föräldramöte med min dotter. Sen efter jobbet var det dags för nästa föräldramöte med min äldsta son. Där vi spenderade 2 timmar med att diskutera det nya betygs systemet. Som man uppenbarligen kan ha många åsikter om..=) Men nu har jag krypit ner i sängen och ville bara slänga in ett inlägg om att jag packat upp en hel del nytt fint också idag, men hann inte med att plåta. Men lovar att fixa bilder imorgon efter att vi haft ett inköp i butiken på morgonen. Och blev ni sugna på t-shirten på bilden så finns den som synes för 499:- från 10 feet i butiken nu.

Nattinatti,,,,,Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar