söndag 27 november 2011

LEVANDE JULSKYLTSÖNDAG!

Här ser ni våran alldeles egna ONE PIECE tomte Vera som satt i fönstret i dag mellan 11-12
Om jag sa ojojoj vad det blåser ute i fredags så var det INGET mot vad det gjorde idag!!! Men precis lagom till 11 när den "levande julskyltningen" skulle börja, så slutade det i allafall att regna=) Och jag måste säga att det var kul att det faktiskt var många Uddevallabor som hade gett sig ut ändå, trots stormbyar för att beskåda alla fönster, KUL!! Klockan 12 slog vi upp dörren till butiken och det var dax att slå in julklappar och annat som ett bra startskott på julen.

Kram Daniella

1 kommentar:

  1. MYS, första skyltsöndagen jag inte jobbet, kändes skumt men skönt =)

    Jaa Daniella, dom jeanasen i batik är helt fantastiska, efter bebisen tittat ut skall jag åla mig i ett par nya snortajta sådana, längtar! Så länge får jag spana in dina batikben!

    kram
    www.alexandrastyle.se

    SvaraRadera