tisdag 3 januari 2012

NYA VÅRVAROR..


Nytt år och ny säsong innebär nya varor till butiken. Än så länge har vi bara smygit fram lite grann på vårt stora vita bord i butiken. Men man ser klart och tydligt att det andas ny säsong! =)
T-shirt från SELECTED FEMME 299:- och kabelstickad tröja från OBJECT 499.95:-
Jeansen från märket WAS är ett trendigt franskt märke som vi testar lite nu under våren. Modellen är en 7/8 dels längd, supersnyggt nu till ett par boots eller en stövlett och är i en mörk tvätt med några små detaljer som lite leopard och lila dragkedja som ni ser på bilden. Priset är det bästa 699:-
Igår jobbade jag hela dagen i den ny inkomna korta coola gummistöveln från ILSE JACOBSEN som kom till butiken precis innan jul. Jag har den höga varianten sen ett par år tillbaks och kan verkligen prata mig varm om denna gummistövel =) För det är den enda gummistöveln jag ägt som andas, vilket innebär att stöveln har ett foder i ull som gör att foten kan andas. Har faktiskt ett par Hunter stövlar också men dom går inte att gå i för länge ...utan att man blir svettig om foten tyvärr! Sen tycker jag att den nya korta varianten är perfekt att gå långpromenad i ...I fönstret just nu kan man spana på både dom korta och långa stövlarna. Priserna är 1049:- för den korta och 1199:- för den höga varianten.


Kram Daniella

1 kommentar: