söndag 15 januari 2012

SÖNDAG 15 JANUARI...


Ledig dag och stängt på Soul idag..Brukar använda söndagarna till att planera, beställa, skylta om el.hänga om i butiken...Denna söndagen skall det göras annons till en tidning och beställas varor från Green Gate & House Doctor..Alltid skönt att få lite tid att prata ihop oss om kommande vecka, inköp osv..oxå...
Koftan på bilden kommer från Modström,549-..Lite Chanel-inspirerad i härliga färger..Finns på Soul nu...
Ha en skön söndag!
Kraaam Maria

2 kommentarer:

  1. Varför kan jag inte öppna kommentar rutan i tidigare inlägg, där jag frågade om halsbandet du har på dig, har provat massor av gånger både igår och idag, och det går inte.. Vad är det för halsband?

    SvaraRadera
  2. Hej Anna igen...! =)

    Jag vet inte varför du inte lyckas att öppna kommentarsfältet. Inga problem när jag testar... Men jag har svarat på din fråga öppet i mitt inlägg som är efter detta, för säkerhets skull också!

    Men halsbandet är ett 5 år gammalt favvis halsband jag fått av min man från Barcelona. Det är en spansk designer som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på! Men visst är det fint?! =) / Daniella

    SvaraRadera