fredag 30 mars 2012

NYTT MÄRKE-TINA WODSTRUP

Idag kom äntligen vår första leverans av ett nytt danskt märke vid namn TINA WODSTRUP. Detta märke är för er tjejer som gillar det lite mera romantiska stuket...Alla plagg är i en underbar tvättad mjuk bomull som är underbart att ha på sig! Visar er ett lite axplock av vad som kom idag.
Vit blus med knyte fram till 599:-
Underbar klänning i vitt med ett litet brodyr emblem på ena ärmen 699:-
Nougatfärgad blus med lite längre bakstycke 549:-
Blus med lite längre ärm 749:-
Mys klänning i velour med huva på i cremevitt 999:-
Här ser ni vad jag valde från dessa plagg...Jag är om jag ska vara ärlig..och det ska man ju vara =) inte så förtjust i romantiska plagg men den här tyckte jag var fin till jeansen från OBJECT 799.95:- och med bootsen till från BY KOAH 1899:-. Om man blandar det med lite annat så trivs jag ändå! =)Av slutar med att visa er färgen jag valde på naglarna idag...gult! Lagom tills vi snart går in i påskveckan =) Nagellacket kommer från CIATE´, 99:- och det finns huuuur många färger som helst att välja mellan om du mot förmodan inte vill ha gult...

Trevlig helg! Kram Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar