fredag 23 mars 2012

VAROR FRÅN NUMPH PÅ INGÅNG....Godmorgon sunshines!


Jag blir så glad av att vakna till denna fantastiska sol!! Det får mig att längta efter alla dom där första små sakerna man bara kan göra när våren är här...Igår fick jag för första gången tillfälle att sitta ute på min altan och fika i solen, såååå skönt! Hoppas ni också har haft möjlighet att ta vara en stund på dessa fina dagar vi har haft denna vecka?! Bilderna ovanför är på 2 olika plagg från NUMPH som snaaaaart kommer till butiken. Ett härligt viscose linne med söta bin på och en underbar blå 7/8 dels chinosbyxa...som jag kommer att "hugga" =) med en gång!
Som sagt mycket att längta till....

Kram Daniella

2 kommentarer:

  1. Ursäkta ett sent svar...Linnet kostar 399:- men har EJ kommit in till butiken ännu...=)

    SvaraRadera