fredag 15 juni 2012

TILLBAKS PÅ SOUL!

Då var man tillbaks igen på soul efter en härligt underbar vecka i Turkiet. Och jag kan bara säga att jag såg inte ett ENDA moln på hela veckan utan bara en stor go varm soool !! Tyvärr lyckades jag inte med att få med mig den hem på flyget....snopet! Något annat som också är tillbaks på soul är min favvis skjorta som ni vet sen tidigare..från SECOND FEMALE. Fast denna gång kom den i en härligt rödorange färg och kostar 599:-. Den fick bli min dagens idag tillsammans med dom korta ormskinns mönstrade byxorna från WAS 999:- som också finns några kvar av i butiken. Kram Daniella

2 kommentarer:

 1. Www.alexandrastyle.se16 juni 2012 kl. 11:36

  Fina fina du!!! Jaa Maria med, alltid lika fina donnor ni två!

  Daniella, du valde rätt vecka att bara borta, skitväder här:(

  Kram
  Www.alexandrastyle.se

  SvaraRadera
 2. Tack söta Alexandra! =)

  Hade gärna stannat en vecka till i Turkiet för jag håller med dig det är verkligen SKITVÄDER här hemma!!!

  SvaraRadera