måndag 10 september 2012

NYA VAROR FRÅN OBJECT

Tänk sån tur man kan ha på jobbet...=) Tänkte nämligen i morses när jag skulle välja en outfit att ta på mig att jag saknar lite längre t-shirts i garderoben! Och när vi fick dagens varuleverans så fanns det en perfekt t-shirt att komplettera min garderob med.=) Denna t-shirt från OBJECT kom i orange och mörkgrått. Och har 2 olika material framtill/baktill och priset är endast 259.95:-
Även denna stickade tröja är ny för dagen! Mjuk och skön med 3 skinnknappar som detalj framtill..och garnet är nästan lite batikfärgat i vinrött och svart.
Tröjan kom även i gråa toner. Jag provade en snabbt för att se hur den såg ut på! Fram med kameran fort och JAG VET! att jag ser ut som jag är gravid MEN det är jag verkligen inte! =) Utan jag glömde bara hålla in magen! =) Priset på tröjan är 499.95:- Kram Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar