måndag 4 juli 2011

EN SUMMERING AV MÅNDAGEN DEN 4 JULI...


Gokväll på er!

Då var det dax att summera denna måndag och jag börjar med att visa er en dagens på mig själv. Älskar denna kofta/bolero/jacka från GESTUZ dels för att jag tycker den är riktigt cool=) men också för att den är i ett material som inte skrynklar det minsta och passar till både en vanlig t.shirt eller över en klänning. Finns nu med på Rean för 350:-. Shortsen jag bär till är tyvärr slut!Fick fram liiite nytt idag iallafall, får tyvärr avvakta några dagar till innan vi kan ta fram mera nyheter..Det är ju viktigt att ni ser Rean fortfarande=) Men på bilden ser ni i allafall en jättefin 70-tals inspirerad blus från S. tropez som kom i 3 färgkombinationer och kostar 499:-Idag kom postmannen med den nya höst/vinter katalogen från Green gate. Mycket fint denna gången OCKSÅ! Jobbigt, jag kan snart inte ha mera muggar och porslin hemma....=) Men man får väl se till att tappa nåt i golvet då...!En av nyheterna som jag fastnade mest för, vad denna nya röda serie..Men som sagt det kommer först till hösten.

Kraaaaam Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar