fredag 9 mars 2012

ÄLSKAR SECOND FEMALE MÄRKET!


Häromdagen fick vi ju en rejäl låda med fina kläder från SECOND FEMALE. Bland annat denna blus i en härlig cerise färg ( som tyvärr ser orange ut på bilden) Denna blus är en favorit vi har haft tidigare som nu kommit i 3 färger såsom svart , vit och cerise. Och priset är 599:-
Denna tröja kom i samma leverans och i samma härliga cerise färg. Och priset är 599:-
Här ser ni bättre stickningen i tröjan.Avslutar med att visa en dagens på mig själv när jag invigt den andra nya tröjan från SECOND FEMALE som vi visade er härom dagen.. Jag fullkomligt älskar denna tröja i 100% bomull pris 699:-..Just nu finns det bara 3 st kvar i butiken men jag har fått tag på en låda till som troligtvis kommer på måndag. På bilden bär jag även dom nya bootsen från BY KOAH 1899:-

Ha nu en underbart skööööööön fredagskväll ! Kram Daniella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar