måndag 29 oktober 2012

JE TAIME PARIS

Hemma igen efter en intensiv weekend i Paris! Det fanns både plus och minus i denna vackra stad...

På plussidan fanns: Trevliga människor som var lättare att kommunicera med än vad jag hade fått höra innan... Massa fina specialbutiker, vackra byggnader och historia.

På minus sidan: Stora avstånd där en taxi hade varit skönt att lyckas haffa lite lättare...Så motion har jag fått massor av!
Mindre inspirerande på modefronten än väntat...Vi är grymt duktiga på mode i Sverige!
Men jag vill gärna tillbaks fast kanske uppleva våren istället på alla uteserveringar tillsammans med nån man vill vara romantisk med..=)

Har iallafall valt ut några bilder att dela med mig av till er...              


Fin specialbutik där du blandar till din egna parfym..

Opps...här säljs det sexiga underkläder..

I denna blomsterbutik såldes enbart rosor...Helt fantastiska rosor i alla dess färger.
 Har aldrig sett något liknande!


Självklart var vi på den mest kända butiken i Paris som säljer dom berömda franska bakverken macaroons. Köpte dock inga själv, är nog den enda i världen =)...som tycker att dessa kakor är alldeles för söta för min smak! Men dom är verkligen såå fina att titta på.. =)

Har nästan alltid som tradition när jag är i stora städer att alltid besöka nån  Adidas Store. Tycker alltid att man kan hitta nåt roligt fashion sportplagg som bara finns i dessa stora butiker. Denna gång hittade jag en jacka som var så cool men dock riktigt dyr! Så jag fick tyvärr lämna denna i Paris...men jag tänker på den ännu =)

Som sagt Paris är en stor stad och en sak som jag verkligen ville hinna se var ju naturligtvis Eiffeltornet. Men tiden räckte inte till.. Så jag fick nöja mig med att ta en bild på denna dörr istället! Inte riktigt samma sak dock.. =)

Dyra väskor fanns det gott om...

Vi promenerade längs med Siene och stannade till vid Pont des arts och kollade på alla hänglås som alla kärlekspar har satt där  för att lova varandra evig kärlek för att sedan slänga nyckeln i vattnet...
Det ser varmt ut när jag tittar på denna bild...=)
 Men det var det inte.. därav mössan och vantarna..

Det var så himla kul att gå och läsa på alla lås..
Här hittade jag ett som suttit sen 25 sept 1962, undra om kärleken håller ännu....?

Som sagt mycket historia i denna vackra stad!
Nu är det dax att planera in en ny storstad att besöka nästa år..
Detta inlägg blev inte så mycket SOUL men ibland kan det ju vara kul att dela med sig av nåt annat. Hoppas ni tycker det också?! =)
Kram Daniella

2 kommentarer:

  1. Tack Daniella för att du delar med dej av dina bilder, så att jag också får uppleva lite av Paris.
    Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Vad är det för märke på jackan och väskan du har på dig? Är det ngt ni säljer? Anna

    SvaraRadera